Герої живі – допоки ми про них пам’ятаємо

НАЗАД
09 лютого 2024 09:00

2 та 4 лютого 2023 року – трагічні дати в історії Держприкордонслужби України. У ці дні клята війна забрала життя двох черкасців. Прикордонники вшанували пам'ять полеглих Героїв у роковини їх загибелі.

Сергій Бондарєв та Максим Плаксій проживали в місті Черкаси. З початком повномасштабного вторгнення російських військ, чоловіки не вагаючись стали на захист Батьківщини та вступили до лав Держприкордонслужби України. Пройшовши підготовку, прикордонників направили на захист східних рубежів. Там вони неодноразово  брали участь у відбитті озброєних нападів, боях при спробах наступальних дій противника. 

Та, на жаль, 2 лютого 2023 року в результаті артилерійської розвідки противника у населеному пункті Райгородок Донецької області обірвалося життя старшого солдата Сергія Бондарєва. А за кілька днів, 4 лютого в районі міста Бахмут загинув старший солдат Максим Плаксій.

Їх мужність, відвага та самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України назавжди залишаться в нашій пам’яті. 

Слава нашим воїнам! Слава Україні!

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси