Західний кордон. Ситуація у пунктах пропуску

НАЗАД
13 сiчня 2024 10:09

Упродовж минулої доби 12 січня західні кордони України з ЄС та Молдовою (у Чернівецькій області) перетнули 67 тисяч осіб та 14 тисяч транспортних засобів

Територію нашої країни залишили 37 тисяч осіб. 23 тисячі з них перетнули кордон з Польщею, решта прослідували до інших країн ЄС та Молдови.

В Україну за минулу добу прослідували 30 тисяч осіб, 28 тисяч з них – громадяни України.

Оформлено 63 вантажівки з гуманітарною допомогою.

За спробу незаконного перетину державного кордону України затримано 20 осіб – троє з них намагалися незаконно перетнути кордон у пунктах пропуску, решта були затримані поза визначеними пунктами перетину.

Окрім того на виїзд з країни не пропустили тринадцятьох чоловіків, громадян України, оскільки прикордонники виявили ознаки підробки їхніх документів, які надають право на перетин кордону особам призовного віку. У діях чоловіків наявні ознаки правопорушень передбачених статтями 336, 358 Кримінального кодексу України.

Нагадуємо, що пропуск повнолітніх громадян України через кордон здійснюється за закордонними паспортами чи іншими, передбаченими законодавством та міжнародними договорами, документами відповідно до Постанови Кабміну від 27 січня 1995 р. N 57.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси