Сім’ям полеглих Героїв-прикордонників вручили державні нагороди

НАЗАД
25 листопада 2023 10:54

Урочисте вручення державних нагород сім'ям, чиї сини та чоловіки віддали своє життя, захищаючи незалежність та суверенітет України під час російсько-української війни, стало важливою подією в історії Державної прикордонної служби України.

Ця трагічна сторінка сьогодення вимагає визнання та вшанування, а вручення нагород є символом вдячності та пам'яті про справжніх героїв, що стали жертвами в боротьбі за незалежність.

Указами Президента України за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені в захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, орденами «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) нагороджено: підполковника Андрія Говеру, старшого майстер-сержанта Володимира Орєхова, майстер-сержанта Сергія Костюка, головного сержанта Олександра Тарасюка, сержанта Романа Яцуна, старшого солдата Максима Плаксія, старшого солдата Сергія Бондарєва, старшого солдата Владислава Бугаєнка.

«Хлопці виконали свій обов’язок військового, чоловіка, патріота, віддавши найдорожче – власне життя. Розумію, наскільки вам важко. Це – тяжка втрата для всіх прикордонників і для мене особисто, та, попри все, ми маємо разом триматися, як одна родина», – зазначив начальник Головного центру підготовки особового складу ім. генерал-майора Ігоря Момота полковник Дмитро Коцеруба, вручивши родичам загиблих ордени.

Жодні слова не здатні втамувати біль втрати. Ніщо і ніколи не замінить нам наших побратимів. Їхня мужність, відвага та самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, назавжди залишаться в нашій пам’яті. Зробимо усе залежне від нас задля Перемоги.

Слава нашим воїнам! Слава Україні!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси