На Закарпатті правоохоронці викрили ділків, які переправляли через кордон військовозобов’язаних чоловіків

НАЗАД
10 листопада 2023 17:00

Днями на Закарпатті, неподалік від кордону з Угорщиною, були затримані шість чоловіків.

Троє із затриманих – жителі Закарпаття, які мали намір переправити трьох чоловіків призовного віку через кордон. З цією метою ділки 69, 71 та 53 років доставили двома автівками своїх «клієнтів», у прикордоння де їх, при передачі коштів за надані «послуги», затримали співробітники головного оперативно-розшукового відділу та відділу прикордонної служби «Косине» Мукачівського прикордонного загону спільно з Департаментом військової контррозвідки СБУ та слідчими Мукачівського районного управління.

Викриття зловмисників здійснено в рамках відкритого кримінального провадження за ч.3 ст. 332 КК України, за процесуального керівництва Мукачівської окружної прокуратури.

За «трансфер» до ЄС зловмисники планували отримати по 5000 доларів США з кожного зі своїх «підопічних».

Наразі закарпатцям оголошено про підозру за ч. 3 ст. 332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України. Слідчі дії щодо встановлення всіх обставин правопорушення і притягнення до відповідальності усіх його фігурантів тривають. Правоохоронці здійснили обшуки місць проживання та транспортних засобів фігурантів, вилучили предмети та матеріали, які можуть стати доказами протиправної діяльності переправників.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси