Інформація для громадян, які планують поїздки через українсько-польський кордон

НАЗАД
02 липня 2023 12:36

Станом на 12:30 02 липня пункти пропуску на українсько-польському кордоні працюють у штатному режимі.

Впродовж попередньої доби державний рубіж з Польщею перетнуло 69,5 тис. громадян та 12,3 тис. одиниць транспорту в обох напрямках. Від початку літнього сезону показник пропущених через кордон є рекордним. Найбільші накопичення з легковиків на виїзд з України спостерігались у «Краківці», «Шегинях», «Раві-Руській» та «Устилузі». З боку суміжної сторони, в другій половині дня та ввечері, у «Краківці» та «Шегинях» черги сягали близько 200 авто. Накопичення пасажирських автобусів в бік Польщі зафіксовано у «Краківці», «Шегинях» та «Грушеві».

Сьогодні станом на 12:00 черги на виїзд з України зменшились. Зокрема перед пунктами пропуску очікують від 60 до 95 легковиків. На в’їзд в Україну у «Краківці» та «Шегинях» очікують по 200 автомобілів, у «Раві-Руській» та «Грушеві» 80 та 60 відповідно.

Від 7 до 11 пасажирських автобусів очікують на виїзд у «Шегинях», «Краківці», «Раві-Руській» та «Грушеві». З боку суміжної держави черги з автобусів спостерігаються у «Шегинях», «Краківці» та «Грушеві».

Рекомендуємо громадянам, які слідують через Польщу транзитом, обирати для перетину кордону пункти пропуску в межах Закарпатської та Чернівецької областей.

Нагадаємо, що перетин кордону залежить від роботи усіх представників контрольних служб, які здійснюють свою діяльність в пунктах пропуску та працівників відповідних служб суміжної сторони.

Інформацію щодо стану черг з території суміжних держав можна простежити за посиланням https://cutt.ly/6K62Hi1.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси