Ворог продовжує обстрілювати прикордоння Сумської області

НАЗАД
19 лютого 2023 09:27

Учора, 18 лютого, російські окупаційні війська продовжили обстрілювати прикордоння Сумської області.

Ворог наніс вогневе ураження із застосуванням мінометів та ствольної артилерії. Під ворожим вогнем опинилися Хотінська, Білопільська, Новослобідська та Путивльська громади.

У першій половині дня противник з російського населеного пункту успєновка обстріляв територію Хотінської громади зі ствольної артилерії калібру 122 мм, пролунало більше півдесятка вибухів.

Півтора десятка мін 120-мм калібру ворог випустив по прикордонню Новослобідської громади зі сторони населеного пункту алєксєєвка.

У другій половині дня Путивльська громада зазнала мінометного обстрілу зі сторони російського села дронівка – зафіксовано більше десятка вибухів.

Протягом доби російські окупанти обстрілювали також територію Білопільської громади в одному випадку зі ствольної артилерії калібру 122 мм, а також у чотирьох – з мінометів калібру 82 мм та 120 мм. Загалом пролунало більше двох з половиною десятків вибухів від розривів снарядів та майже чотири десятки – від мін. Вогонь вівся з російських населених пунктів заря та волфіно. Внаслідок мінометного обстрілу одного з населених пунктів громади пошкоджено з півдесятка домогосподарств, три будинки стали не придатними для проживання, зазнав ушкоджень і один автомобіль.

Складові Сил оборони продовжують захищати Україну від російських загарбників.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси