Російські окупаційні війська продовжують обстрілювати українське прикордоння

НАЗАД
15 лютого 2023 09:54

Учора, 14 лютого, рашисти продовжили обстрілювати прикордоння Сумської та Чернігівської областей.

Ворог наніс вогневе ураження із застосуванням БПЛА, мінометів, гранатометів та великокаліберних кулеметів. Під ворожим вогнем опинилися Юнаківська, Середино-Будська та Білопільська громади Сумщини та Семенівська Чернігівщини.

У першій половині дня російські окупанти обстріляли територію Юнаківської громади з мінометів калібру 120-мм, пролунало з півдесятка вибухів. Вогонь вівся з російського населеного пункту ніколаєво-дар’їно. Крім цього, противник двічі з безпілотників скинув на територію цієї ж громади по одному вибуховому заряду. На щастя обійшлося без жертв.

Середино-Будську громаду ворог обстрілював із мінометів 120 мм - загалом зафіксовано 6 прильотів.

Вогонь вівся з російського населеного пункту грудська.

Також під мінометним вогнем перебувала Семенівська територіальна громада. Рашисти випустили по громаді 6 мін 120 мм калібру. Вогонь відкривали з населеного пункту оптень.

Ближче до обіду в прикордонні Білопільської громади пролунало близько трьох десятків пострілів з 30-мм станкового автоматичного гранатомета, а також черги з великокаліберного кулемета та стрілецької зброї. Вогонь вівся з російських населених пунктів волфіно та краснооктябрьский.

Складові Сил оборони продовжують захищати Україну від російських загарбників.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси