Ворог продовжує обстрілювати прикордоння Сумської та Чернігівської областей

НАЗАД
29 грудня 2022 11:21

Учора, 28 грудня, російські окупаційні війська продовжили обстрілювати українське прикордоння.

Ворог наніс вогневе ураження із застосуванням БПЛА, великокаліберної зброї, мінометів та ствольної артилерії. Під ворожим вогнем опинилися Краснопільська, Миропільська, Білопільська, Зноб-Новгородська та Середино-Будська громади Сумщини й Семенівська та Сновська громади Чернігівщини.

У першій половині дня рашисти накрили територію Миропільської громади зі 120-мм мінометів, пролунало більше десятка вибухів. Вогонь вівся з російського населеного пункту гуєво. Крім цього, російські загарбники з безпілотника скинули на територію цієї ж громади вибуховий пристрій. На щастя обійшлося без жертв.

Близько опівдня по прикордонню Семенівської громади ворог  зі сторони села азарівка бив мінометами - 5 вибухів.

«Приліт» 4 мін 120 мм калібру з району російського села нові юрковичі зафіксовано у прикордонні Сновської громади.

Середино-Будську громаду з району населеного пункту зернове противник двічі обстрілював зі ствольної артилерії - 7 «прильотів».

У другій половині дня загарбники двічі обстрілювали територію Білопільської громади мінометів та ствольної артилерії, загалом пролунало з десяток вибухів від розривів мін та півтора десятка – від снарядів. Вогонь вівся з російських населених пунктів тьоткіно та заря. Також, в прикордонні цієї ж громади лунали постріли з великокаліберного кулемету.

12 мін 120 мм калібру розірвалося у прикордонні Зноб-Новгородської громади. Вогонь росіяни відкривали опівдні та увечері зі сторони населених пунктів зноб та біла берізка.

Складові Сил оборони продовжують захищати Україну від російських загарбників.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси