Західний кордон. Ситуація у пунктах пропуску

НАЗАД
26 грудня 2022 10:17

За добу 25 грудня західні кордони України з ЄС та Молдовою перетнули 71 тисяча осіб та 14 тисяч транспортних засобів.

З України минулої доби вибули 29 тисяч осіб. 19 тисяч з них перетнули кордон з Польщею, решта прослідували до інших країн ЄС та Молдови.

До України за минулу добу прослідували 42 тисячі осіб, 39 тисяч з них – наші співвітчизники.

Оформлено 29 вантажівок з гуманітарною допомогою.

Станом на 10:00 26 грудня пункти пропуску на українсько-польському кордоні працюють в штатному режимі. Впродовж попередніх двох діб кількість громадян, які в’їжджають в Україну перевищила кількість тих, які виїжджають. Сьогодні вранці на усіх пунктах пропуску черги з легкових автомобілів у напрямку виїзду до Польщі відсутні. Лише у «Шегинях» на в’їзд в Україну очікує 30 легковиків.

Значно зменшилось накопичення вантажівок перед пунктами пропуску. Зокрема у «Раві-Руській» зупинилось 310 ваговозів, у «Устилузі» – 60. Зі сторони суміжної держави у пунктах пропуску «Ягодин», «Краківець», «Рава-Руська», «Грушів» та «Устилуг» черги з вантажівок сягають від 70 до 300.

Пасажирські автобуси очікують у черзі на в’їзд у двох пунктах пропуску. Зокрема у «Краківці» – 9, у «Шегинях» – 13.

Нагадаємо, що перетин кордону залежить від роботи усіх представників контрольних служб, які здійснюють свою діяльність в пунктах пропуску та працівників відповідних служб суміжної сторони.

Також рекомендуємо враховувати можливу нестабільну роботу електронних систем контрольних служб у пунктах пропуску через відключення електроенергії. Інформацію щодо стану черг з території суміжних держав можна простежити за посиланням https://cutt.ly/6K62Hi1.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси