Ворог продовжує обстрілювати українське прикордоння

НАЗАД
31 жовтня 2022 12:31

Учора, 30 жовтня, російські окупаційні війська продовжили обстрілювати прикордоння Сумської та Чернігівської області.

Ворог наніс вогневе ураження із застосуванням мінометів та ствольної артилерії. Під ворожим вогнем опинилися Середино-Будська і Зноб-Новгородська та Краснопільська громади Сумщини, й Семенівська громада Чернігівщини.

Опівдні росіяни з району населеного пункту маріца обстріляли Семенівську громаду зі ствольної артилерії, зафіксовано більш як два десятки вибухів. В результаті ворожого обстрілу, загинуло 48 голів великої рогатої худоби, також пошкоджені будівлі сільськогосподарського підприємства. На щастя, ніхто з людей не постраждав.

Також пообідні рашисти з російського населеного пункту колотиловка накрили територію Краснопільської громади з 82-мм мінометів, загалом пролунало з дванадцять вибухів від розривів мін.

Крім цього, загарбники з російського населеного пункту безимено обстріляли територію Золочівської громади Харківської області, що на межі з Сумщиною, з мінометів. Нараховано три прильоти.

Пізніше мінометним вогнем з району російського села страчево ворог гатив по території Середино-Будської громади. Загалом зафіксували 16 приходів. Внаслідок обстрілу пошкоджений приватний будинок та автомобіль в одному із сіл громади.

Майже опівночі Зноб-Новгородську громаду ворог обстріляв зі ствольної артилерії, 22 артснаряди випустили росіяни з боку ворожого села зноб.

Складові Сил оборони продовжують захищати Україну від російських загарбників.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси