Ворог продовжує обстрілювати українське прикордоння

НАЗАД
29 жовтня 2022 11:20

Учора, 28 жовтня, російські окупаційні війська продовжили обстрілювати прикордоння Сумської та Чернігівської областей.

Ворог наніс вогневе ураження із застосуванням мінометів та ствольної артилерії. Під ворожим вогнем опинилися Білопільська, Зноб-Новгородська та Есманьська громади Сумщини й Новгород-Сіверська, Семенівська, Сновська та Городнянська громади Чернігівщини.

Новгород-Сіверську громаду ворог протягом дня обстрілював мінометами та зі ствольної артилерії з боку російських населених пунктів случевськ та погар. Усього зафіксовано більше двох десятків вибухів.

З району ворожого населеного пункту чорноземний городок росіяни обстрілювали Гроднянську та Сновську громади, пролунало 7 вибухів мін калібру 120 мм та 7 вибухів артилерійських снарядів.

Мінометами 120 мм калібру росіяни двічі гатили по території Семенівської громади з боку населеного пункту курковичі – загалом 21 вибух.

Есманьська громада у чотирьох випадках перебувала під ворожим вогнем з мінометів та ствольної артилерії – більше трьох десятків вибухів пролунало на околицях прикордонних населених пунктів громади.

Зноб-Новгородська громада обстріляна ворогом зі ствольної артилерії – 9 снарядів прилетіло по громаді зі сторони російського населеного пункту зноб.

Пообіді рашисти з російського населеного пункту тьоткіно накрили територію Білопільської громади з 82-мм мінометів, загалом пролунало півтора десятка вибухів від розривів мін.

Крім цього, загарбники з російського населеного пункту безимено обстріляли територію Золочівської громади Харківської області, що на межі з Сумщиною, з мінометів, ймовірно 120-мм калібру. Нараховано з півдесятка вибухів.

На щастя обійшлося без жертв.

Складові Сил оборони продовжують захищати Україну від російських загарбників.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси