Ворог продовжує обстрілювати прикордоння Сумської області

НАЗАД
23 жовтня 2022 10:44

Учора, 22 жовтня, російські окупаційні війська продовжили обстрілювати прикордоння Сумської області.

Ворог наніс вогневе ураження із застосуванням мінометів, реактивної та ствольної артилерії. Під ворожим вогнем опинилися території Юнаківської, Есманьської, Шалигинської, Середино-Будської, Путивльської та Білопільської громад.

Шалигинська громада у чотирьох випадках перебувала під ворожим обстрілом із мінометів та РСЗВ, загалом у прикордонні пролунало більш як сім десятків вибухів.

Внаслідок обстрілів в одному із населених пунктів пошкоджено школу, дитячий садок, сільраду, водонапірну вежу, пам’ятник. В селі розбиті вулиці і городи, пошкоджено 2 житлових будинки, лінія електропередач.

На території Середино-Будської громади пролунало 11 вибухів мін 120 мм калібру, вогонь росіяни вели зі сторони села грудська.

Під час обстрілу пошкоджено лінію електропередач та кілька житлових будинків місцевих мешканців, 68-річна жінка отримала осколкові поранення та перебуває у лікарні.

Путивльську громаду з району населеного пункту анатоліївка ворог обстріляв зі ствольної артилерії – 11 вибухів.

Двічі за добу рашисти накривали територію Юнаківської громади зі 152-мм ствольної артилерії та 120-мм мінометів, загалом пролунало десять розривів від снарядів та біля десятка – від мін. Вогонь вівся з російських населених пунктів ніколаєво-дар’їно та свердліково.

У другій половині дня окупанти з російського населеного пункту тьоткіно обстріляли один з населених пунктів Білопільської громади зі 120-мм мінометів, нараховано півтора десятка приходів.

Також мінометами рашисти обстріляли Есманьську громаду – 6 прильотів мін 120 мм калібру з району російського села некислиця.

Складові Сил оборони продовжують захищати Україну від російських загарбників.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси