Ворог продовжує обстрілювати прикордоння Сумської та Чернігівської областей

НАЗАД
11 жовтня 2022 16:10

Учора, 10 жовтня, під ворожим вогнем опинилися Білопільська, Великописарівська, Краснопільська та Миропільська громади Сумщини, Новгород-Сіверська та Семенівська Чернігівщини.

Вночі противник з мінометів калібру 120 мм з боку російського населеного пункту графовка обстріляв територію Миропільської громади.

У другій половині дня російська ствольна артилерія калібру 120 мм обстріляла територію Краснопільської громади. 

Тоді ж загарбник гатив з мінометів калібру 120 мм та автоматичних станкових гранатометів по Великописарівській громаді. Зафіксовано 8 прильотів мін зі сторони безимено (рф) та 3 виходи з АГС з району сподарюшино (рф).

Майже в той самий час рашисти відкрили вогонь зі ствольної артилерії калібру 152 мм по Білопільській громаді. Внаслідок обстрілу одна людина загинула, ще 4 поранені та госпіталізовані. Пошкоджена багатоповерхівка, приватні будинки, школа-інтернат та підприємство.

Семенівську громаду росіяни обстрілювали мінометами тричі за добу. Вогонь вівся з районів населених пунктів любечани, новий ропск та ломаковка, загалом зафіксовано чотири десятки вибухів.

По прикордонню Новгород-Сіверської громади ввечері ворог гатив артилерійськими снарядами з боку російського села ломаковка - 11 вибухів.

Складові Сил оборони продовжують захищати Україну від російських загарбників.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси