Ворог продовжує обстрілювати прикордоння Сумської та Чернігівської областей

НАЗАД
11 серпня 2022 11:26

Учора, 10 серпня, російські окупаційні війська продовжили обстрілювати українське прикордоння.

Ворог наніс вогневе ураження із застосуванням мінометів, ствольної та реактивної артилерії. Під ворожим вогнем опинилися Краснопільська, Сумська, Білопільська, Новослобідська, Середино-Будська і Шалигінська громади Сумщини та Новгород-Сіверська і Городнянська громади на Чернігівщині.

Протягом дня противник в семи випадках накривав територію Білопільської громади вогнем з мінометів та ствольної артилерії, загалом пролунало 75 вибухів. Вогонь вівся з російських населених пунктів попово-лежачі, тьоткіно, ободи та заря.

Тричі за добу була обстріляна територія Краснопільської громади. Окупанти застосували 120-мм міномети та РСЗВ «Град», всього нараховано майже 40 вибухів. Вогонь вівся з російських населених пунктів старосілля та пороз.

У другій половині дня ворог із застосуванням 152-мм САУ накрив територію Сумської громади, нараховано 20 прильотів. Вогонь вівся з російського населеного пункту єлізаветовка. За результатами обстрілів пошкоджені приватні помешкання та цивільна інфраструктура.

По території Шалигінської громади ворог цілив із самохідної артилерійської установки - 30 вибухів.

По Середино-Будській громаді росіяни відкривали вогонь із самохідної артилерійської установки, зафіксовано близько 10 вибухів.

Новгород-Сіверську громаду з боку російського села случевськ окупанти обстріляли із САУ,  7 вибухів.

Городнянську громаду з боку російського села чорноземний городок ворог надвечір обстрілював мінометами, зафіксовано 10 вибухів.

Уже сьогодні зранку рашисти сім десятків боєприпасів, випущених «Градами» рашистів з боку російського села неонілівка, розірвалося на території Новослобідської громади. Ще 15 снарядів «Граду» окупанти випустили з боку російського населеного пункту тьоткіно по Новослобідській громаді. А у сусідній Білопільській громаді пролунало 13 вибухів снарядів ствольної артилерії ворога. Вогонь вівся з російського населеного пункту обод. Інформація щодо наслідків вранішніх обстрілів перевіряється.

Складові Сил оборони продовжують захищати Україну від російських загарбників.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси