Обстановка на західному кордоні України

НАЗАД
06 березня 2022 11:13

За добу 5 березня державний кордон України на західній ділянці перетнули понад 133 тисячі осіб та більше 17 тисяч транспортних засобів.

Пасажиропотік продовжує зростати і в порівнянні з 4 березням збільшився приблизно на 15 тисяч осіб.

ЗАКЛИКАЄМО! для перетину кордону до ЄС обирати також пункти пропуску на кордоні з Угорщиною, Словаччиною, Румунією, а також з Молдовою.

Наразі ці пункти пропуску майже порожні або завантажені мінімально.

Їх завантаженість кожні три години висвітлюється на сторінці Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон. Стежте за оновленнями.

До слова, минулої доби на виїзд з України прослідувало майже 116 тисяч осіб. Більшість подорожуючих - 85 тисяч людей - обрали для перетину кордону пукти пропуску на польській ділянці. У результаті цього виникли накопичення людей і автомобілів.

Прикордонники України, а також іх іноземні колеги докладають усіх можливих зусиль щодо пришвидшення оформлення осіб на виїзд з України.

До України минулої доби прибуло 18 тисяч осіб, з яких близько 14 тис. - українці!

ДЯКУЄМО співвітчизникам, які повернулися на Батьківщину у складний для неї час!

НАГАДУЄМО, що усі пункти пропуску на західному кордоні працюють у цілодобовому режимі. Прикордонники та митники не припиняють забезпечувати пропуск гуманітарної допомоги для українського населення та нашої армії.

ПРОСИМО усіх громадян на кордоні дотримуватися правопорядку, черговості та норм моралі під час перетину кордону і не пропонувати прикордонникам хабарі за позачерговий або незаконний перетин кордону!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси