Сьогодні в Україні відзначають День медичного працівника

НАЗАД
20 червня 2021 09:17

Шановні, медичні працівники! Цього святкового дня висловлюємо глибоку вдячність та щиру подяку за вашу самовіддану працю, за врятовані життя та здоров'я, за віру і надію, яку ви даруєте людям.

Ваші відповідальність і професіоналізм, знання і досвід, корисні поради та лагідні слова, відданість душею і серцем інтересам тисячі пацієнтів, здатні повернути безцінне суспільне надбання – здоров'я, воскресити радість життя, віру і надію в людських душах.

Професія, обрана вами, в усьому світі вважається найгуманнішою. Важка місія медиків була і залишається однією з наймилосердніших.

Напередодні свята керівники Держприкордонслужби у Головному  військово-медичному клінічному центрі в Києві привітали та вручили нагороди працівникам медичної служби прикордонного відомства.

Близько 200 медиків Держприкордонслужби отримали відомчі заохочувальні відзнаки, почесне звання «Заслужений лікар України», нагороди від Прем’єр-міністра України, Міністерства внутрішніх справ України та Золотої фортуни.

«Мені приємно сказати, що праця медика має велике значення для діяльності Державної прикордонної служби. Саме службі охорони здоров’я ми завдячуємо найціннішим – здоров’ям її персоналу. Нинішні захисники рубежів Батьківщини завжди, окрім зцілення, отримують від вас увагу, тепло і терпіння», - звернувся до присутніх під час нагородження заступник Голови Держприкордонслужби генерал-майор Сергій Сердюк.

Також він подякував усім медичним працівникам служби та колективу Головного військово-медичного клінічного центру за те, що вони усі, без виключення, одягнувши засоби захисту, першими поринули на боротьбу із світовою пандемією гострої респіраторної хвороби COVID-19.

Варто зазначити, що із зареєстрованих у відомстві 1 375 випадків госпіталізації пацієнтів на коронавірусну хворобу пройшли стаціонарне лікування в Головному центрі понад 300 осіб, відсоток одужання яких склав 99 %.

Щиро вдячні вам!

Зі святом! Мира і добра вам, Вашим рідним та близьким, життєвих гараздів, родинного миру і спокою, міцності духу, ясності думок та відданості обраній професії! Нових ідей і перемог!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси