Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду в районі проведення операції Об’єднаних сил

НАЗАД
08 листопада 2019 09:17

Усі КПВВ на лінії розмежування функціонують у штатному режимі.

За минулу добу пасажиро-транспортний потік залишався на рівні з попередньою добою. Загалом через КПВВ прослідувало 37,3 тисячі осіб та 4,5 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 9220 осіб та 1115 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 7290 осіб та 1265 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 7205 осіб та 1370 транспортних засобів;

«Гнутове» – 3030 осіб та 710 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 10525 осіб.

Сьогодні зранку в КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість  транспортних засобів: «Майорське» – 35/55; «Мар’їнка» – 0/80; «Новотроїцьке» – 40/30; «Гнутове» – 20/10.

Учора військовослужбовці Краматорського та Донецького загонів спільно з співробітниками ДФС зі складу Об'єднаних сил у КПВВ «Мар’їнка» та «Новотроїцьке» припинили дві спроби переміщення товарів з порушенням встановлених правил. Зокрема через лінію розмежування намагались провезти газове обладнання та предмети декору, на загальну суму 57,5 тисячі гривень. Товари вилучено представниками ДФС для здійснення подальшого процесуального оформлення.

У КПВВ «Новотроїцьке» та «Мар’їнка» прикордонники зафіксували два випадки, коли громадяни України намагались «домовитися» щодо безперешкодного перетинання лінії розмежування. На такі пропозиції особи отримали від прикордонників категоричні відмови. Громадяни та повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення передані представникам Національної поліції для проведення подальших слідчих дій.

Через КПВВ «Новотроїцьке» до тимчасово окупованої території України прослідували 17 вантажівок з гуманітарною допомогою від УВКБ ООН. Для жителів Донбасу направлено будівельні матеріали загальною вагою 214 тонн.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси