Представники Державної прикордонної служби України беруть участь у заходах XІХ Міжнародного тижня НАТО

НАЗАД
04 квiтня 2019 11:45

У період з 1 по 5 квітня 2019 року представники Державної прикордонної служби України беруть участь у заходах XІХ Міжнародного тижня НАТО.

Захід, який проходить у Національному університеті оборони України імені І. Черняховського,  проводиться за темою «НАТО після Брюссельського саміту та виклики XXI століття».

Окрім українських представників, на заході присутні представники Оборонного коледжу НАТО (м. Рим, Італія) та Школи НАТО (м. Обераммергау, Німеччина),  Надзвичайний і Повноважний Посол Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії в Україні Джудіт Гоф, Посол Канади в Україні Роман Ващук, Директор Міжнародного військового штабу НАТО генерал-лейтенант Ян Брукс, Голова Представництва НАТО в Україні Александер Вінніков, представники посольств, аташе з питань оборони посольств Великої Британії, Канади та Литовської Республіки.

Такий міжнародний захід є вкрай важливим для подальшого розвитку та  міцного партнерства між Україною та НАТО. Зустріч допоможе не тільки ознайомитися із основними викликами безпеки, з якими стикається Альянс та партнери, а й дозволить поінформувати учасників заходу про минулі, поточні та майбутні пріоритети та адаптацію Організації Північноатлантичного Договору. Крім того, це дозволить покращити знання про міжнародну організацію та методи роботи НАТО, якій сьогодні виповнюється 70 років від дня створення.

Зазначимо, що з нагоди Дня заснування Північноатлантиичного альянсу, в навчальних закладах Державної прикордонної служби України відбулись відповідні заходи. Зокрема проведено лекції на тему: «Партнерство заради миру. Співпраця з НАТО», оновлено експозиції в бібліотеках навчальної та наукової літератури з питань впровадження стандартів НАТО в освітній процес академії ДПСУ тощо.

Фото прес-служби НУОУ ім.І. Черняховського та прес-служби Національної академії Державної прикордонної служби України ім. Б. Хмельницького.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси