У Києві відбулося засідання Керівного комітету проекту «Підтримка управління міграційними процесами в Україні»

НАЗАД
25 сiчня 2019 08:39

Днями в Києві відбулося сьоме засідання Керівного комітету проекту «Підтримка управління міграційними процесами в Україні» (IMMIS).

Захід був організований з метою приведення української системи керування міграційними процесами та роботи з шукачами притулку у відповідність до європейських та міжнародних стандартів і кращих зразків практики. Зокрема  шляхом розбудови інституційних і технічних спроможностей та розгортання Інтегрованої системи управління міграційною інформацією (ІСУМІ) для забезпечення роботи міграційних органів.

У ході Керівного комітету були представлені основні досягнення в рамках проекту IMMIS та план подальшої імплементації проекту. Зокрема презентовані результати роботи компанії PricewaterhouseCoopers у сфері аналізу робочих процесів, з метою опрацювання рекомендацій для сприяння вдосконаленню управління міграцією в Україні.

Також, у ході Керівного комітету була представлена презентація щодо досягнутого прогресу в створенні центрів обробки даних Державної прикордонної служби, Державної міграційної служби, модернізації інформаційно-телекомунікаційної системи «Гарт-5», інтегрованої міжвідомчої інформаційно-телекомунікаційної системи «Аркан» та ряду інших робочих пакетів проекту.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси