Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду в районі проведення операції Об’єднаних сил

НАЗАД
28 грудня 2018 08:04

Через КПВВ «Новотроїцьке» на виїзд до тимчасово окупованої території України прослідували 6 вантажівок з товарами медичного призначення та будівельними матеріали вагою понад 92 тонни від Управління Верховного комісара ООН у справах біженців.

Сьогодні всі контрольні пункти в’їзду-виїзду відкрились згідно зимового графіку роботи та функціонують у штатному режимі.

За минулу добу відмічається тенденція до збільшення пасажиро-транспортного потоку. Так через КПВВ прослідувало 45,2 тисячі осіб та 5,3 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 10110 осіб та 1100 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 10360 осіб та 1660 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» - 9160 осіб та 1565 транспортних засобів;

«Гнутове» – 4475 осіб та 965 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 10990 осіб.

Зранку в КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів:

 «Майорське» – 30/70; «Мар’їнка» – 30/90; «Новотроїцьке» – 10/30; «Гнутове» – 30/40.

Минулої доби військовослужбовці Донецького, Краматорського й Лисичанського загонів спільно зі співробітниками ДФС зі складу Об'єднаних сил у КПВВ «Новотроїцьке», «Майорське» та «Станиця Луганська», як на в’їзд так і на виїзд, завадили незаконному переміщенню через лінію зіткнення комплектуючих до комп’ютерної техніки, ноутбука, театрально-дискотечного обладнання, кавової машини, брухту свинцю, автомобільних запчастин на загальну суму майже 176 тисяч гривень. Товари передано представникам фіскальної служби для здійснення подальшого процесуального оформлення.

Крім того, через КПВВ «Новотроїцьке» на виїзд до тимчасово окупованої території України прослідували 6 вантажівок з товарами медичного призначення та будівельними матеріали вагою понад 92 тонни від Управління Верховного комісара ООН у справах біженців.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси