Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду в районі проведення операції Об’єднаних сил

НАЗАД
28 червня 2018 08:07

Відмічалося зменшення пасажиро-транспортного потоку в усіх контрольних пунктах в’їзду-виїзду в порівнянні з попередньою добою.

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення операції Об’єднаних сил, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 20/50; «Мар’їнка» – 20/70; «Новотроїцьке» – 0/10; «Гнутове» – 10/20.

На цей час усі КПВВ працюють в штатному режимі.

Відмічалося зменшення пасажиро-транспортного потоку в усіх контрольних пунктах в’їзду-виїзду в порівнянні з попередньою добою.

Загалом через КПВВ прослідувало 44,1 тисячі осіб та 6 тисяч транспортних засобів:

«Майорське» – 9790 осіб та 1180 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 10905 осіб та 2015 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 8975 осіб та 1725 транспортних засобів;

«Гнутове» –  4610 осіб та 1075 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 9820 осіб.

В КПВВ «Майорське» та «Гнутове» прикордонники Краматорського та Донецького загонів виявили два автомобілі, якими намагалися перемістити через лінію зіткнення, як на виїзд до тимчасово окупованої території України, так і на в’їзд з неї, 161 кілограм сиру та 490 пачок сигарет на загальну суму більше 32 тисяч гривень. Вантаж передано працівникам фіскальної служби для прийняття правового рішення.

Також, через контрольний пункт в’їзду-виїзду «Новотроїцьке» прослідувало 16 вантажних машин з будівельними матеріалами, гігієнічними та продуктовими наборами загальною вагою більше 274 тонни від Міжнародного комітету Червоного Хреста.

Крім того, в контрольному пункті в’їзду-виїзду «Мар’їнка» прикордонники зафіксували випадок, коли громадянин України намагалися «домовитися» за позачерговий пропуск через лінію зіткнення за грошову винагороду. На свою пропозицію він отримав від прикордонників категоричну відмову, після чого порушника передано представникам Національної поліції в Донецькій області.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси