У Національній академії Держприкордонслужби пройшла Всеукраїнська науково-практична конференція

НАЗАД
02 березня 2018 13:28

Національна академія Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького протягом всієї історії свого існування не залишалась осторонь гострих наукових дискусій. Саме тому єдиний в Україні вищий військовий навчальний заклад є постійним орган

Національна академія Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького протягом всієї історії свого існування не залишалась осторонь гострих наукових дискусій. Саме тому єдиний в Україні вищий військовий навчальний заклад є постійним організатором та співорганізатором Всеукраїнських і Міжнародних науково-практичних конференцій з широкого кола актуальних наукових питань для науковців, слухачів, курсантів та студентів.

2 березня 2018 року у конференц-залі Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького відбулась Всеукраїнська науково-практична конференція на тему: «Актуальні проблеми кримінального права, процесу, криміналістики та оперативно-розшукової діяльності».

Метою конференції стало обговорення актуальних проблем кримінального права, процесу, криміналістики та оперативно-розшукової діяльності, кримінального аналізу й узагальнення наукового і практичного досвіду їх вирішення.

Президію конференції склали: ректор Хмельницького університету та права Олег Омельчук, заступник директора Науково-дослідного інституту вивчення проблем злочинності імені академіка Володимира Сташиса Владислава Батиргареєва, начальник відділу нагляду за додержанням законів при провадженні оперативно-розшукової діяльності Управління нагляду за додержанням законів Службою безпеки України та Державною прикордонною службою України Департаменту нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні та координації правоохоронної діяльності Генеральної прокуратури України Юрій Висоцький, декан юридичного факультету Львівського державного університету внутрішніх справ Віктор Грищук, а також ректор Національної академії Держприкордонслужби генерал-майор Олег Шинкарук.

На конференції також були присутні представники Адміністрації Президента України, Комітету Верховної Ради України, Генеральної прокуратури України, Інституту законодавства Верховної Ради України, Інституту Служби зовнішньої розвідки України, Адміністрації Державної прикордонної служби України, провідних юридичних вищих навчальних закладів і наукових установ України.  

Конференція проходила у формі пленарного та секційних засідань, які пройшли на високому науковому та методичному рівні, в дусі дискусій та великим зацікавленням до піднятих питань. Загалом на конференцію було подано­­­­­­­­­­­­­­­­ 156 тез виступів від представників більш ніж 40 навчальних закладів та установ України.  

У ході конференції була проведена робота за такими напрямами як актуальні проблеми кримінального, кримінально-виконавчого права та кримінології, сучасні проблеми кримінального процесу та криміналістики, оперативно-розшукова діяльність та кримінальний аналіз: сучасний стан та перспективи розвитку.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси