Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
22 грудня 2017 09:10

Сьогодні вранці в КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів:

Пасажиро-транспортний потік через контрольні пункти в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, залишається інтенсивним.

Загалом учора в КПВВ було оформлено 48,7 тисячі осіб та 5,5 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 12085 осіб та 1175 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 11910 осіб та 1785 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 9135 осіб та 1520 транспортних засобів;

«Гнутове» – 5490 осіб та 1030 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 10095 осіб.

Сьогодні вранці в КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів:

«Майорське» – 50/60; «Мар’їнка» – 90/120; «Новотроїцьке» – 20/30; «Гнутове» – 50/100.

Два автомобілі, якими перевозили товари до тимчасово неконтрольованої території з порушеннями, виявили правоохоронці Донецького та Краматорського загонів. Транспортними засобами намагалися через КПВВ «Новотроїцьке» та «Мар’їнка» незаконно перевезти парфуми, одяг та турбокомпресор до трактора на загальну суму 175,4 тисяч гривень. Автомобілі та вантаж передано до ДФС для прийняття правового рішення.

Крім того, за інформацією штабу АТО, у контрольному пункті в’їзду-виїзду «Мар’їнка» прикордонники Краматорського загону спільно із міжвідомчою групою під одягом громадянки України виявили 458 пігулок наркотичної дії «Трамадол». Порушниця, що прямував до непідконтрольної території автомобілем «SKODA» української реєстрації та виявлену наркотичну речовину передано співробітникам Національної поліції.

У КПВВ «Майорське», «Мар’їнка» та «Новотроїцьке» військовослужбовці Держприкордонслужби зафіксували п’ять випадків пропонування неправомірної грошової винагороди за сприяння у перетині лінії розмежування. Факти давання хабарів загальною сумою 700 гривень задокументовано. Правопорушників передано до Національної поліції.

Через КПВВ «Новотроїцьке» на виїзд до неконтрольованої території, лінію розмежування перетнули 13 вантажних автомобілів з гуманітарним вантажем, а саме – цегла та медичні набори загальною вагою понад 215 тонн від Світової продовольчої організації ООН Представництва верховного комісара ООН в справах біженців.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси