Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
16 грудня 2017 08:36

Два автомобілі, якими перевозили товари до тимчасово неконтрольованої території з порушеннями, виявили прикордонники Краматорського загону.

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 40/100; «Мар’їнка» – 60/100; «Новотроїцьке» – 0/20; «Гнутове» – 50/150.

На цей час усі КПВВ працюють в штатному режимі.

Загалом протягом минулої доби через контрольні пункти в`їзду-виїзду лінію розмежування перетнули 42,1 тисячі осіб та 5,4 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 9930 осіб та 1155 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 10655 осіб та 1895 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 7990 осіб та 1345 транспортних засобів;

«Гнутове» –  4760 осіб та 960 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 8710 осіб.

Також учора прикордонники Луганського загону в КПВВ «Станиця Луганська» виконали доручення ДФС відносно громадянина України, який перебував у розшуку. Наразі громадянина передано співробітникам ДФС в Луганській області.

Два автомобілі, якими перевозили товари до тимчасово неконтрольованої території з порушеннями, виявили прикордонники Краматорського загону. Транспортними засобами намагалися через КПВВ «Мар’їнка» незаконно перевезти комплектуючі до компюрної техніки та косметичні вироби на загальну суму 64 тисячі гривень. Водіїв разом з автівками та вантажем передано в ДФС для прийняття правового рішення.

Крім того, на контрольному посту «Новомихайлівка» прикордонники цього ж загону зафіксували випадок, коли громадянин України намагався «вирішити питання» про безперешкодний пропуск через лінію розмежування за грошову винагороду. На свою пропозицію він отримав від прикордонників категоричну відмову, після чого порушника передано представникам Національної поліції в Донецькій області.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси