Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
15 листопада 2017 08:58

Учора в контрольному пункті в`їзду-виїзду «Гнутове» прикордонники Донецького загону на вхід з неконтрольованої території виявили в особи, яка пред’явила паспорт громадянина України ознаки часткової підробки підписів та печаток Державної міграційної служби

Минулої доби пасажиро-транспортний потік через контрольні пункти в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО був інтенсивнішим за попередню добу.  

Загалом учора через КПВВ лінію розмежування перетнули понад 38,8 тисячі осіб, що на 6 тисяч осіб більше, та майже 4,6 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 9290 осіб та 1005 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 9655 осіб та 1665 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 7260 осіб та 1156 транспортних засобів;

«Гнутове» – 4265 осіб та 857 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 8350 осіб.

Сьогодні зранку в КПВВ на в’їзд та на виїзд зафіксовано таку кількість автомобілів:

«Майорське» – 40/80; «Мар’їнка» – 60/100; «Новотроїцьке» – 0/20; «Гнутове» – 35/50.

Учора в контрольному пункті в`їзду-виїзду «Гнутове» прикордонники Донецького загону на вхід з неконтрольованої території виявили в особи, яка пред’явила паспорт громадянина України ознаки часткової підробки підписів та печаток Державної міграційної служби України.  

До Національної поліції направлено повідомлення для внесення до ЄРДР відомостей про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 358 КК України (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів). Особу передано співробітникам поліції.

Також у цьому КПВВ прикордонники задокументували спробу надання неправомірної грошової винагороди за безперешкодне перетинання лінії розмежування. Від неправомірних коштів прикордонники відмовилися та направили повідомлення до Національної поліції про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 369 ККУ (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі).

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси