Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
30 жовтня 2017 08:20

Минулої доби контрольні пункти в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО працювали відповідно до нового режиму роботи, що передбачає здійснення пропускних операцій за зимовим часом, а саме – з 08.00 до 17.00.

Минулої доби контрольні пункти в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО працювали відповідно до нового режиму роботи, що передбачає здійснення пропускних операцій за зимовим часом, а саме – з 08.00 до 17.00. Пасажиро-транспортний потік через КПВВ залишався інтенсивним.

Загалом у КПВВ було оформлено 29,2 тисячі осіб та більше 4,1 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 6900 осіб та 910 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 7090 осіб та 1235 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 5420 осіб та 1110 транспортних засобів;

«Гнутове» – 2975 осіб та 795 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 6810 осіб.

Сьогодні вранці в КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів:

«Майорське» – 70/80; «Мар’їнка» – 100/60; «Новотроїцьке» – 20/20; «Гнутове» – 100/30.

Учора в КПВВ «Майорське» прикордонники Краматорського загону виявили в одному з автомобілів близько кілограма речовини рослинного походження сіро-зеленого кольору. Громадянин України намагався перемістити «зілля» на неконтрольовану територію. Транспортний засіб та вилучену речовину передали представникам Національної поліції для прийняття правового рішення.

Крім того, у цьому ж КПВВ, у 2 випадках зупинено 2 автомобілі з вантажем електропобутового обладнання та автомобільних коліс, на загальну суму 50,5 тисячі гривень Товари неправомірно вивозились на неконтрольовану територію. Ці транспортні засоби та вантаж передано представникам ДФС.

Ще один автомобіль з вантажем мережевого обладнання на загальну суму 76 тисяч гривень виявили прикордонники у КПВВ «Новотроїцьке». Рішення щодо його вилучення та подальшої передачі представникам фіскальної служби було аналогічним.

Зауважимо, що упродовж доби у КПВВ співробітники Держприкордонслужби зафіксували одну спробу надання неправомірної вигоди за безперешкодний перетин лінії розмежування. Громадянин України, який намагався запропонувати правоохоронцям грошову винагороду, їхав на неконтрольовану територію через КПВВ «Майорське». За цим фактом до Національної поліції направлено повідомлення для внесення до ЄРДР відомостей про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 369 КК України «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси