Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
01 жовтня 2017 07:50

У КПВВ «Майорське» та «Мар’їнка» прикордонники Краматорського загону спільно з працівниками фіскальної служби під час здійснення заходів контролю викрили у двох громадян України не задекларовані кошти - майже 730 тисяч гривень.

Пасажиро-транспортний потік через контрольні пункти в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, залишається інтенсивним.

Загалом учора в КПВВ було оформлено 30,9 тисячі осіб та 4,6 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 6800 осіб та 930 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 7330 осіб та 1425 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 6320 осіб та 1370 транспортних засобів;

«Гнутове» – 3040 осіб та 845 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 7370 осіб.

Сьогодні вранці в КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів:

«Майорське» – 50/120; «Мар’їнка» – 60/70; «Новотроїцьке» – 10/20; «Гнутове» – 10/10.

Учора в контрольному пункті в`їзду-виїзду «Майорське» прикордонники Краматорського загону спільно із взаємодіючими органами зафіксували два транспортних засоби, якими громадяни України мали намір незаконно перевезти товари через лінію розмежування. У ході огляду легкового автомобіля «Chevrolet» правоохоронці виявили газовий котел вартістю 19,5 тисяч гривень.  А водій автівки «Volkswagen» на лафеті віз з неконтрольованої території квадрацикл, оціночна вартість якого склала понад 236 тисяч гривень. Виявлений товар передано співробітникам фіскальної служби.

Крім того, минулої доби у  КПВВ «Майорське» та «Мар’їнка» прикордонники Краматорського загону спільно з працівниками фіскальної служби під час здійснення заходів контролю викрили у двох громадян України не задекларовані кошти - майже 730 тисяч гривень. Наші співвітчизники слідували, як на в’їзд так і на виїзд до неконтрольованої території, автомобілями «Skoda» та «Ford». Виявлені кошти передано співробітникам Національної поліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси