Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
24 вересня 2017 07:36

Пасажиро-транспортний потік через контрольні пункти в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, минулої доби був дещо меншим у порівнянні з попереднім днем.

Пасажиро-транспортний потік через контрольні пункти в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, минулої доби був дещо меншим у порівнянні з попереднім днем.

Загалом вчора через КПВВ прослідувало 38,2 тисяч осіб та понад 5,3 тисяч транспортних засобів:

«Майорське» – 8295 осіб та 1030 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 8675 осіб та 1530 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 8395 осіб та 1676 транспортних засобів;

«Гнутове» –  4087 осіб та 1129 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 8816 осіб.

Сьогодні вранці у контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів:

«Майорське» – 60/100; «Мар’їнка» – 20/90; «Новотроїцьке» – 20/35; «Гнутове» – 15/40.

Прикордонники Краматорського загону в КПВВ« «Майорське» виявили в одному випадку незаконне переміщення товарів через лінію розмежування. Транспортним засобом, який рухався на непідконтрольну Україні територію, громадянин перевозив комп’ютерне обладнання на суму майже 24 тисячі гривень. Автомобіль передано до ДФС для прийняття правового рішення.

Крім того, у цьому ж КПВВ  прикордонники виявили невідповідність номера кузова транспортного засобу «ГАЗ» з даними в реєстраційних документах.

На громадянина України, який був за кермом авто,  складено протокол про адміністративне правопорушення за ст.121-1 КУпАП (Експлуатація водіями транспортних засобів, ідентифікаційні номери складових частин яких не відповідають записам у реєстраційних документах).

Матеріали адміністративної справи та автомобіль для подальшого правового рішення передано співробітникам Бахмутського відділення поліції в Донецькій області.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси