Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
14 вересня 2017 09:10

Обсяг пасажиро-транспортного потоку у контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, залишається стабільно високим, щоправда упродовж доби спостерігалось незначне зменшення загальної кількості транспортних засобів в о

Обсяг пасажиро-транспортного потоку у контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, залишається стабільно високим, щоправда упродовж доби спостерігалось незначне зменшення загальної кількості транспортних засобів в обох напрямах руху.

Загалом учора в КПВВ було оформлено 38,7 тисячі осіб та майже 5 тисяч транспортних засобів:

«Майорське» – 9965 осіб та 1330 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 7335 осіб та 995 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 7825 осіб та 1610 транспортних засобів;

«Гнутове» – 4180 осіб та 1025 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 9425 осіб.

Сьогодні вранці в КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів:

«Майорське» – 30/100; «Мар’їнка» – 10/50; «Новотроїцьке» – 35/40; «Гнутове» – 15/25.

Учора в КПВВ «Мар’їнка» та «Новотроїцьке» прикордонники Краматорського та Донецького загонів виявили два випадки незаконного переміщення товарів на непідконтрольну територію. Зокрема у першому – громадянин України переміщував автомобілем «Шевроле» жіночий одяг на суму 20 тисяч гривень. У другому – підприємливий українець віз автомобілем «Шкода» запчастини до сільгосптехніки на загальну суму 8 тисяч гривень.

Разом з тим в КПВВ «Новотроїцьке» правоохоронці оформили та пропустили на виїзд до неконтрольованої території 9 вантажних автомобілів з гуманітарним вантажем (будівельні матеріали, продуктові набори вагою 170,1 т) від Місії Міжнародного комітету Червоного Хреста. Вантаж прямував до Донецька.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси