Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
11 вересня 2017 08:58

Пасажиро-транспортний потік через контрольні пункти в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, залишається інтенсивним.

Пасажиро-транспортний потік через контрольні пункти в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, залишається інтенсивним. 

Загалом учора в КПВВ було оформлено 31,7 тисячі осіб та 4,5 тисяч транспортних засобів:

«Майорське» – 7799 осіб та 1037 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 7145 осіб та 1230 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 6270 осіб та 1359 транспортних засобів;

«Гнутове» – 3250 осіб та 933 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 7323 осіб.

Сьогодні вранці в КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 10/130; «Мар’їнка» – 50/50; «Новотроїцьке» – 50/50; «Гнутове» – 20/15.

В КПВВ «Майорське» прикордонники Краматорського загону спільно з працівниками фіскальної служби виявили у двох авто, що прямували на в’їзд до контрольованої території, кастет та 3 мисливських ножі. Осіб та зброю передано Нацполіції для прийняття правового рішення.

Також в КПВВ «Майорське» прикордонними нарядами спільно з представником ДФС, ще у двох автомобілях на виїзд до неконтрольованої території, у багажних відділеннях виявлено системи для автоматичного поливу та інші господарчі товари на суму понад 35 тисяч гривень. Товар вилучено співробітниками ДФС.

Крім того, минулої доби на КрП «Мар’їнка» та КПВВ «Майорське» співробітники прикордонного відомства зафіксували три випадки пропонування неправомірної вигоди за безперешкодний перетин лінії розмежування громадянами України.

По всіх випадках до Нацполіції направлено повідомлення для внесення до ЄРДР про виявлення ознак кримінального правопорушення передбаченого ст.369 ККУ (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі).

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси