Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
26 серпня 2017 07:36

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість транспортних засобів:

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 15/70; «Мар’їнка» – 50/70; «Новотроїцьке» – 10/40; «Гнутове» – 0/30.

На цей час усі КПВВ працюють в штатному режимі.

Загалом протягом минулої доби через контрольні пункти в`їзду-виїзду лінію розмежування перетнули 32,7 тисячі осіб та 5 тисяч транспортних засобів:

«Майорське» – 7210 осіб та 1055 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 8380 осіб та 1895 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 6145 осіб та 1415 транспортних засобів;

«Гнутове» –  2610 осіб та 640 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 8375 осіб.

У КПВВ «Гнутове», «Майорське» та «Мар’їнка» прикордонними нарядами Донецького та Краматорського загонів виявлено ознаки часткової підробки паспортних документів у трьох громадян України, які прямували до непідконтрольної території. Затриманих порушників передано співробітникам Національної поліції.

Крім того, на контрольному посту «Мар’їнка» прикордонники Краматорського загону зафіксували два випадки, коли громадяни України намагалися «вирішити питання» про безперешкодний пропуск через лінію розмежування за грошові винагороди. На свої пропозиції вони отримали від прикордонників категоричні відмови, після чого порушників передано представникам Національної поліції в Донецькій області.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси