Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
23 серпня 2017 08:57

Минулої доби через контрольні пункти в`їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, прослідувало 50 тисяч осіб та 6,5 тисячі транспортних засобів:

Минулої доби через контрольні пункти в`їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, прослідувало 50 тисяч осіб та 6,5 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 11150 осіб та 1335 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 11565 осіб та 1895 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 10735 осіб та 2065 транспортних засобів;

«Гнутове» – 5570 осіб та 1210 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 10975 осіб.

Сьогодні вранці у КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 70/180 ; «Мар’їнка» – 80/100; «Новотроїцьке» – 40/80; «Гнутове» – 30/30.

На контрольному посту «Шахта Родіна» прикордонники Луганського загону спільно із працівникам фіскальної служби виявили громадянина України, що первозив автомобілем «ВАЗ» до неконтрольованої території сучасні гаджети на загальну суму понад 210 тисяч гривень. Товар та транспортний засіб передано ДФС.

В контрольних пунктах «Майорське» та «Мар’їнка» прикордонники Краматорського загону під час несення служби виявили ознаки часткової підробки паспортних документів у двох громадян України, які слідували на в’їзд та виїзд до неконтрольованої території. Порушників та відповідні протоколи передано співробітникам Національної поліції.

А на КрП «Березове-2» на вхід до контрольованої території в пішому порядку прибули наші співвітчизниці 1966 та 1955 року народження. Очікуючи автобус, жінки зайшли в лісопосадку, після чого відбувся вибух. Місце вибуху було позначене табличкою «Міни». Вищевказані громадянки зазнали поранень, а саме – рвані рани голови, спини та ніг. Прикордонники Донецького загону миттєво надали постраждалим первинну медичну допомогу та викликали швидку допомогу.

Крім того, учора в КПВВ «Майорське» прикордонники Краматорського загону на узбіччі виявили 1 нерозірваний 30‑мм боєприпас. По цьому факту поінформованими співробітників ДСНС. Боєприпас вилучено.

Також, минулої доби на контрольному посту «Мар’їнка» зафіксовано два випадки пропозицій неправомірної грошової винагороди співробітникам прикордонного відомства за сприяння у перетині лінії розмежування. Ще один хабар прикордонникам пропонувала громадянка України у КПВВ «Станиця Луганська».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси