Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
09 серпня 2017 08:49

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість транспортних засобів:

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 70/80; «Мар’їнка» – 50/30; «Новотроїцьке» – 30/40; «Гнутове» – 20/20.

Усі КПВВ працюють в штатному режимі.

Загалом протягом минулої доби через контрольні пункти в`їзду-виїзду лінію розмежування перетнули 33,5 тисяч осіб та 5 тисяч транспортних засобів:

«Майорське» – 7735 осіб та 1055 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 6345 осіб та 1490 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 7980 осіб та 1555 транспортних засобів;

«Гнутове» –  3775 осіб та 875 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 7700 осіб.

Минулої доби в КПВВ «Станиця Луганська» на вхід з неконтрольованої території, співробітники Держприкордонслужби спільно з працівником фіскальної служби при поглибленому огляді особистих речей трьох громадян України викрили спортивний інвентар у кількості 154 одиниці на загальну суму майже 64 тисячі гривень. Товар вилучено, а на громадян складено протоколи про адміністративне порушення.

У цьому ж контрольному пункті в’їзду-виїзду учора прикордонники Луганського загону під час здійснення заходів контролю виявили двох українок з недійсним документами. Громадянок, що слідували з неконтрольованої території, передано співробітникам поліції.

Один автомобіль, яким до неконтрольованої території везли товари з порушеннями, зафіксували учора прикордонники Донецького загону. Транспортним засобом намагалися через КПВВ «Новотроїцьке» незаконно перевезти 525 кілограмів свинцю загальною вартістю майже 72 тисячі гривень та 959 значків часів СРСР. Водія та транспортний засіб з вантажем передано представникам ДФС для прийняття правового рішення.

Також, учора в КПВВ «Мар’їнка» прикордонники Краматорського загону виявили підроблене доручення на право керування автомобілем «Nissan» 2000 року випуску литовської реєстрації. За кермом іномарки знаходився наш співвітчизник. Чоловік прямував до неконтрольованої території. Водія та автомобіль передано співробітникам Нацполіції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси