Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
23 липня 2017 08:21

Минулої доби через контрольні пункти в`їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, прослідувало 37,6 тисячі осіб та 5,4 тисячі транспортних засобів:

Сьогодні вранці у КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів:

«Майорське» – 60/100; «Мар’їнка» – 110/100; «Новотроїцьке» – 70/90; «Гнутове» – 20/20.

Минулої доби через контрольні пункти в`їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, прослідувало 37,6 тисячі осіб та 5,4 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 8145 осіб та 989 транспортних засобів;

«Мар’їнка» –9147 осіб та 1788 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 8260 осіб та 1685 транспортних засобів;

«Гнутове» – 4140 осіб та 976 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 7950 осіб.

Автомобіль, яким на виїзд до непідконтрольної території перевозили товари з порушеннями, виявили учора прикордонники Донецького загону. Транспортним засобом намагалися через КПВВ «Гнутове» перевезти товари народного споживання на суму понад 50 тисяч гривень. Водія разом з автівкою та вантажем передано в ДФС для прийняття правового рішення.

На контрольному посту «Березове-2» прикордонним нарядом спільно із співробітником ДФС зупинено на в’їзд з неконтрольованої території вантажний автомобіль «ДАФ». В подвійному днищі причепу автомобіля виявлено 7 тисяч пачок сигарет з підробленими акцизними контрольними марками України на суму 175 тисяч гривень.

До ГУ ДФС в Донецькій області направлено повідомлення для внесення до ЄРДР відомостей про виявлення ознак кримінальних правопорушень, передбачених ст.204 КК України (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) та ст.216 КК України (Незаконне виготовлення, підроблення, використання або збут незаконно виготовлених марок акцизного збору чи контрольних марок). Автомобіль та сигарети передано до ДФС для прийняття правового рішення. 

У КПВВ «Майорське» прикордонним нарядом спільно із співробітниками ДФС, на в’їзд з неконтрольованої території, виявлено невідповідність номеру кузова автомобіля «КІА» 2009 року випуску з даними, зазначеними в реєстраційних документах. Складено протокол про адміністративне правопорушення за ст.121-1 КУпАП (Експлуатація водіями транспортних засобів, ідентифікаційні номери складових частин яких не відповідають записам у реєстраційних документах). Водія, громадянина України, та автомобіль передано співробітникам Нацполіції.

А в КПВВ «Мар’їнка», під час огляду автомобіля «КІА» в’їзд з неконтрольованої території (водій – громадянин України), виявлено ознаки незаконної видачі нотаріусом доручення на право керування автомобілем.

До Волноваського відділу поліції в Донецькій області направлено повідомлення для внесення до ЄРДР відомостей про виявлення ознак кримінальних правопорушень, передбачених ст.358 КК України (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів) та ч.1 ст.365-2 КК України (Зловживання повноваженнями особами, які надають публічні послуги). Водія та автомобіль передано співробітникам поліції.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси