(ВІДЕО) Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
22 липня 2017 07:49

Транспортними засобами громадяни намагалися через КПВВ «Гнутове» та «Новотроїцьке» незаконно перевезти 930 пачок сигарет та 3,2 тисячі штук гумових підставок під побутову техніку на загальну суму більше 406 тисяч гривень.

В контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 10/120; «Мар’їнка» – 50/70; «Новотроїцьке» – 50/50; «Гнутове» – 20/20.

Загалом пасажиро-транспортний потік залишався динамічним та фіксувався на рівні попередньої доби. Через контрольні пункти в`їзду-виїзду лінію розмежування перетнули 43,2 тисячі осіб та 6 тисяч транспортних засобів:

«Майорське» – 9795 осіб та 1205 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 10645 осіб та 1985 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 8370 осіб та 1665 транспортних засобів;

«Гнутове» –  4825 осіб та 1115 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 9550 осіб.

Два автомобілі, якими перевозили товари з тимчасово неконтрольованої території з порушеннями, виявили минулої доби прикордонники Донецького загону. Транспортними засобами громадяни намагалися через КПВВ «Гнутове» та «Новотроїцьке» незаконно перевезти 930 пачок сигарет та 3,2 тисячі штук  гумових підставок під побутову техніку на загальну суму більше 406 тисяч гривень. Громадян разом з автівками та вантажем передано в ДФС для прийняття правового рішення.

Учора в КПВВ «Станиця Луганська» прикордонним нарядом Луганського загону у двох наших співвітчизниць, які прямували через лінію розмежування як на вхід, так і на вихід, виявлені недійсні свідоцтва про народження дитини. Громадянок України передано співробітникам Національної поліції в Луганській області.

Крім того, в КПВВ «Майорське» прикордонники Краматорського загону зафіксували випадок, коли громадянин України намагався «вирішити питання» про безперешкодний пропуск через лінію розмежування за грошову винагороду. На свою пропозицію він отримав від прикордонників категоричну відмову, після чого порушника передано представникам Національної поліції в Донецькій області.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси