Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
20 липня 2017 08:43

Минулої доби через контрольні пункти в`їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, прослідувало 40,6 тисячі осіб та 5,3 тисячі транспортних засобів:

Минулої доби через контрольні пункти в`їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, прослідувало 40,6 тисячі осіб та 5,3 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 9350 осіб та 953 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 9734 осіб та 1735 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 8510 осіб та 1645 транспортних засобів;

«Гнутове» – 4648 осіб та 1003 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 8443 осіб.

Сьогодні вранці у КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів:

«Майорське» – 80/150; «Мар’їнка» – 100/100; «Новотроїцьке» – 60/60; «Гнутове» – 20/20.

Учора прикордонники Краматорського загону спільно із працівником ДФС в КПВВ «Майорське» на в’їзд з неконтрольованої території під капотом автомобіля «Шкода» виявили мисливську рушницю, нарізну гвинтівку та 376 набоїв до них. Водія, громадянина України, передано до Нацполіції для прийняття правового рішення.

У  КПВВ «Новотроїцьке»  прикордонним нарядом в ході реалізації інформації оперативних підрозділів на виїзд до неконтрольованої території під час огляду мотоцикла «Кавасакі» української реєстрації виявлено ознаки незаконної видачі нотаріусом довіреності на право керування та розпорядження мотоциклом. За даним фактом до Національної поліції в Донецькій області направлено повідомлення про виявлення ознак кримінальних правопорушень, передбачених ст. 358 КК України (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів) та ч. 1 ст. 365-2 (Зловживання повноваженнями особами, які надають публічні послуги). Власника мотоцикла, громадянина України, передано представникам Нацполіції.

В контрольному пункті в`їзду-виїзду «Майорське» прикордонники Краматорського загону спільно з працівниками ДФС виявили 9 ікон, які, можливо, становлять історичну та культурну цінність.  Перевозив ікони  пасажир одного з автомобілів, громадянин України, який їхав із непідконтрольної Горлівки.  Порушника та виявлені знахідки передано співробітникам Національної поліції для проведення експертизи та прийняття правового рішення.  

Також в КПВВ «Майорське» під час заходів перевірки у громадянина України виявлено мотоцикл «МТ» без державного номерного знаку та встановленим порядком не зареєстрований, який слідував на в’їзд з неконтрольованої території. Даний транспортний засіб передано до поліції для прийняття правового рішення

У КПВВ «Гнутове» прикордонним нарядом спільно з співробітником ДФС на в’їзд з неконтрольованої території, в балоні газової установки автомобіля «ВАЗ», який працює на бензині, громадянин  України  приховав  50 тисяч гривень. Матеріали  передано до ДФС для прийняття правового рішення.

Крім того,  в КПВВ «Мар’їнка» на в’їзд виявлено невідповідність номеру кузова навантажувача «Петронік» 2009 року випуску української реєстрації з даними в реєстраційних документах. По факту складено протокол про адміністративне правопорушення за ст.121-1 КУпАП (Експлуатація водіями транспортних засобів, ідентифікаційні номери складових частин яких не відповідають записам у реєстраційних документах).  Водія та автомобіль передано співробітникам поліції.

Учора через КПВВ «Новотроїцьке»  на виїзд до неконтрольованої території прослідували 6 вантажних автомобілів з вантажем  продуктових та  гігієнічних наборів загальною вагою 113 тонн. Вантаж направлений від Місії Міжнародного комітету Червоного Хреста за маршрутом «Київ-Донецьк-Луганськ».

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси