Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
19 липня 2017 09:16

Учора в КПВВ «Гнутове», «Мар’їнка», «Майорське» співробітники Держприкордонслужби виявили чотири автомобілі з товарами народного споживання (продукти харчування, одяг, запчастини для автомобілів, сільгосптехніка) на загальну суму понад 120 тисяч гривень,

Минулої доби через контрольні пункти в`їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, прослідувало 41,2 тисячі осіб та 5,7 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 9214 осіб та 1160 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 9967 осіб та 1830 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 8686 осіб та 1678 транспортних засобів;

«Гнутове» – 4766 осіб та 1060 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 8597 осіб.

Сьогодні вранці у КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів:

«Майорське» – 40/85 ; «Мар’їнка» – 70/70; «Новотроїцьке» – 50/50; «Гнутове» – 40/30.

Учора в КПВВ «Гнутове», «Мар’їнка», «Майорське» співробітники Держприкордонслужби виявили чотири автомобілі з товарами народного споживання (продукти харчування, одяг, запчастини для автомобілів, сільгосптехніка) на загальну суму понад 120 тисяч гривень, які переміщувались на непідконтрольну територію з порушеннями. Транспортні засоби та товари передані представникам ДФС для прийняття правових рішень.

Також, у КПВВ «Мар’їнка» прикордонний наряд спільно з працівником ДФС виявив невідповідність номера кузова автомобіля «Рено» 2005 року випуску української реєстрації (водій – громадянин України), який прямував на в’їзд з неконтрольованої території. Складені матеріали адміністративної справи та автомобіль передали співробітникам Національної поліції в Донецькій області.

Упродовж доби співробітники Держприкордонслужби зафіксували три випадки, коли громадяни України намагалися «залагодити» проблемні питання під час перетину лінії розмежування пропонуючи прикордонникам гроші. Зокрема на контрольному посту «Мар’їнка» громадянин України, який рухався на в’їзд з непідконтрольної території, запропонував грошову винагороду у розмірі 300 гривень. Два інші випадки пропозицій неправомірної грошової винагороди, по 500 гривень кожен, зафіксували прикордонники Луганського загону у КПВВ «Станиця Луганська». У всіх випадках прикордонники відмовилися від неправомірної вигоди та направили до Нацполіції повідомлення для внесення до ЄРДР про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 369 ККУ (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі).

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси