Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
09 липня 2017 07:58

Загалом протягом минулої доби через контрольні пункти в`їзду-виїзду лінію розмежування перетнули 34,1 тисяч осіб та 5,2 тисяч транспортних засобів:

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість транспортних засобів:

«Майорське» – 30/70; «Мар’їнка» – 90/70; «Новотроїцьке» 0/0; «Гнутове» - 5/10.

Загалом протягом минулої доби через контрольні пункти в`їзду-виїзду лінію розмежування перетнули 34,1 тисяч осіб та 5,2 тисяч транспортних засобів:

«Майорське» – 7690 осіб та 1092 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 8859 осіб та 1787 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 6825 осіб та 1476 транспортних засобів;

«Гнутове» –  3338 осіб та 870 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 7475 осіб.

Учора в контрольному пункті в'їзду-виїзду «Майорське» прикордонники Краматорського загону спільно з представниками ДФС під час огляду автомобіля «Renault», яким наш співвітчизник їхав до непідконтрольної Горлівки, виявили  в конструктивних особливостях майже 7 тисяч доларів США та 13 тисяч російських рублів. Порушника та виявлені кошти передано співробітникам Національної поліції.

У   КПВВ «Майорське»  у  громадянки України виявлено в особистих речах косметичні вироби на 16 тисяч гривень.Жінка прямувала на вихід до неконтрольованої території. Громадянку з товаром передано ДФС для прийняття правового рішення.

 А в  КПВВ «Станиця Луганська»  під час перевірки документів прикордонним нарядом у громадянки України, яка прямувала з 5-місячним немовлям, виявлено часткову підробку свідоцтва про народження дитини - механічна  підчистка  дати,  місяця та року народження.

До Нацполіції направлено повідомлення для внесення в ЄРДР про виявлення кримінального правопорушення за ст.358 «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів». Громадянку з дитиною, яка прямувала на вихід до неконтрольованої території, передано представникам Нацполіції.  

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси