Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
06 липня 2017 09:02

Учора пасажиро-транспортний потік через контрольні пункти в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, був інтенсивним. Загалом минулої доби через КПВВ прослідувало понад 31,6 тисяч осіб та 4,7 тисяч транспортних засобів.

Учора пасажиро-транспортний потік через контрольні пункти в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, був інтенсивним. Загалом минулої доби через КПВВ прослідувало понад 31,6 тисяч осіб та 4,7 тисяч транспортних засобів:

«Майорське» –7223 осіб та 1016 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 7793 осіб та 1470 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 6500 осіб та 1456 транспортних засобів;

«Гнутове» –3256 осіб та 790 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 6886 осіб.

Сьогодні зранку на в’їзд та виїзд у контрольних пунктах в’їзду-виїзду на лінії розмежування знаходилася така кількість транспортних засобів:

«Майорське» – 30/40; «Мар’їнка» – 30/40; «Новотроїцьке» – 20/0; «Гнутове» – 20/10.

У КПВВ «Станиця Луганська» на вихід до неконтрольованої території прикордонний наряд під час перевірки документів у громадянки України, яка прямувала з своєю дитиною 2008 року народження виявив недійсну довідку про народження дитини із зазначенням відомостей про батька.

До Нацполіції направлено повідомлення для внесення до ЄРДР відомостей про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст.358 КК України (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів). Громадянку з дитиною передано співробітникам Нацполіції.

Учора в КПВВ «Майорське» прикордонники Краматорського загону спільно із працівниками ДФС у двох випадках на виїзд та вихід до неконтрольованої території в ручній поклажі громадянина України, який йшов пішки, та в автомобілі виявлено вантаж запчастини до сільськогосподарської техніки, риболовного приладдя та косметики на загальну суму майже 110 тисяч гривень.Вантаж та авто передано до ДФС для прийняття правового рішення.

Через «Новотроїцьке» на виїзд до неконтрольованої території прослідувало 11 вантажних автомобілів з вантажем гуманітарного призначення. Автіки з продуктовими наборами, будівельними матеріалами, гігієнічними наборами загальною вагою майже 193 тонни прямували у напрямку Донецька. Вантаж був направлений від Міжнародного комітету Червоного Хреста.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси