Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
30 червня 2017 08:16

Учора пасажиро-транспортний потік через контрольні пункти в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, був меншим у порівнянні з попередньою добо

Учора пасажиро-транспортний потік через контрольні пункти в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, був меншим у порівнянні з попередньою добою.

Загалом через КПВВ прослідувало 30,4 тисяч осіб та 4,5 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 6125 осіб та 765 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 7680 осіб та 1510 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 6740 осіб та 1440 транспортних засобів;

«Гнутове» – 3320 осіб та 745 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 6550 осіб.

Сьогодні зранку на в’їзд та виїзд у контрольних пунктах в’їзду-виїзду на лінії розмежування знаходилася така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 30/100; «Мар’їнка» – 70/50; «Новотроїцьке» – 60/50; «Гнутове» – 20/20.

У «Новотроїцькому прикордонники Донецького загону виявили автомобіль, яким з порушеннями на непідконтрольну територію перевозили товари. Автомобіль «ГАЗ», яким керував громадянин України, був завантажений сантехнічним обладнанням.

Ще одну автівку, яка перетинала лінію розмежування з непідконтрольної території, затримали в КПВВ «Гнутове». В автівці знаходилося рудничне обладнання на суму 80 тисяч гривень. Даний транспортний засіб передано представникам ДФС для прийняття правового рішення.

Через «Новотроїцьке» на виїзд до неконтрольованої території прослідувало 15 вантажних автомобілів з вантажем гуманітарного призначення. Автіки слідували в окремі райони Донецької та Луганської областей і перевозили продукти харчування та будівельні матеріали загальною вагою майже 300 тонн. Вантаж був направлений Місією Міжнародного комітету Червоного Хреста.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси