Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
25 червня 2017 07:40

Учора пасажиро-транспортний потік через контрольні пункти в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, був меншим ніж попередньої доби.

Учора пасажиро-транспортний потік через контрольні пункти в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, був меншим ніж попередньої доби.  

Загалом через КПВВ прослідувало 38,1 тисяч осіб та 5,5 тисяч транспортних засобів:

«Майорське» – 8205 осіб та 1030 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 9775 осіб та 1835 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 8346 осіб та 1700 транспортних засобів;

«Гнутове» – 3897 осіб та 960 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 7936 осіб.

Сьогодні зранку на в’їзд та виїзд у контрольних пунктах в’їзду-виїзду на лінії розмежування знаходилася така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 20/120; «Мар’їнка» – 50/150; «Новотроїцьке» –0/40; «Гнутове» – 20/20.

В контрольному пункті в’їзду-виїзду «Гнутове» військовослужбовці Донецького загону спільно з працівниками фіскальної служби виявили в автівці, якою громадянин рухався в напрямку неконтрольованої території товари, що переміщувались з порушенням. Транспортний засіб був завантажений комплектуючими до комп’ютера. Даний автомобіль та товар на понад 65 тисяч гривень передано в ДФС для прийняття правового рішення.

Крім того, в КПВВ «Мар’їнка» та «Майорське» співробітники Держприкордонслужби зафіксували два випадки, коли громадяни України намагалися «вирішити питання» про безперешкодний пропуск через лінію розмежування за грошові винагороди. На свої пропозиції вони отримали від прикордонників категоричні відмови, після чого порушників було передано представникам Національної поліції в Донецькій області.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси