Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
11 червня 2017 07:31

Учора пасажиро-транспортний потік у контрольних пунктах в’їзду/виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, залишався динамічним.

Учора пасажиро-транспортний потік у контрольних пунктах в’їзду/виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, залишався динамічним.

Загалом протягом минулої доби через КПВВ перетнули 33,8 тисяч осіб та 5 тисяч транспортних засобів:

«Майорське» – 7520 осіб та 905 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 8460  осіб та 1730 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 7135 осіб та 1565 транспортних засобів;

«Гнутове» –  3340 осіб та 880 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 7420 осіб.

Сьогодні зранку на в’їзд та виїзд у контрольних пунктах, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, знаходилося така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 50/80; «Мар’їнка» – 30/100; «Новотроїцьке» – 5/10; «Гнутове» – 10/20.

Учора в контрольних пунктах в’їзду/виїзду «Новотроїцьке» та «Мар’їнка» прикордонники Донецького та Краматорського загонів у двох випадках виявили порушників законодавства. Наші співвітчизники (чоловік та жінка) під час проходження перевірки надали паспорти громадян України з ознаками часткової підробки. Громадян передано представникам Нацполіції.

Крім того, в КПВВ «Майорське» співробітники Держприкордонслужби зафіксували випадок, коли громадянин України намагався «вирішити питання» про безперешкодний пропуск через лінію розмежування за грошову винагороду у розмірі 500 гривень. На свою пропозицію наш співвітчизник отримав від прикордонників категоричну відмову, після чого порушника передано представникам Національної поліції в Донецькій області.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси