Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
20 травня 2017 08:10

Пасажиро-транспортний потік на лінії розмежування в районі проведення АТО фіксувався певним зменшенням у порівнянні з попереднім днем. Загалом минулої доби контрольні пункти в`їзду-виїзду перетнули 37,5 тисяч осіб та 4,9 тисяч транспортних засобів.

Учора пасажиро-транспортний потік на лінії розмежування в районі проведення АТО фіксувався певним зменшенням у порівнянні з попереднім днем. Загалом минулої доби контрольні пункти в`їзду-виїзду перетнули 37,5 тисяч осіб та 4,9 тисяч транспортних засобів:

«Майорське» – 8405 осіб та 930 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 9365 осіб та 1700 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 8380 осіб та 1595 транспортних засобів;

«Гнутове» –  3250 осіб та 695 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 8135 осіб.

Сьогодні вранці у КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 50/100; «Мар’їнка» – 150/100; «Новотроїцьке» – 70/60; «Гнутове» – 60/45.

В контрольному пункті в`їзду-виїзду «Майорське» прикордонним нарядом у ході спільного огляду з представниками фіскальної служби транспортного засобу «Mercedes-Benz» під керуванням 33-річного громадянина України було виявлено парфумерні вироби, одяг та взуття на суму 40 тисяч гривень. Чоловік слідував до тимчасово непідконтрольної території. Наразі усі речі вилучені до прийняття правового рішення.

В цьому ж КПВВ прикордонники Краматорського загону вивили чималу суму готівки, яку намагались перемістити через лінію розмежування. Під час огляду автомобіля «Форд», на якому громадянин України слідував з непідконтрольної Горлівки до Харкова, прикордонний наряд спільно з представниками фіскальної служби знайшли майже 16,5 тисяч доларів США та 7565 євро. Громадянина та виявлені кошти передано співробітникам Національної поліції.

100 доларів США хабара пропонувала жінка прикордонникам Донецького загону, щоб незаконно провезти дитину до непідконтрольної території. Це сталося у контрольному пункті в’їзду-виїзду «Новотроїцьке». Підкупити прикордонників вона намагалась через відсутність нотаріально завіреної згоди від батька дитини. Кошти жінка вклала у паспортний документ та надала прикордонному наряду на перевірку. На свою пропозицію громадянка отримала категоричну відмову, після чого була передана співробітникам Національної поліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси