Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
19 травня 2017 08:23

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, сьогодні зранку на в'їзд та виїзд знаходилося така кількість транспортних засобів:

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 20/130; «Мар’їнка» – 200/150; «Новотроїцьке» – 50/60; «Гнутове» – 80/20.

На цей час усі КПВВ працюють в штатному режимі.

Загалом протягом минулої доби через контрольні пункти в`їзду-виїзду лінію розмежування перетнули 39,1 тисяч осіб та 5,3 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 9145 осіб та 975 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 9340 осіб та 1595 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 8305 осіб та 1725 транспортних засобів;

«Гнутове» –  4835 осіб та 1035 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 7490 осіб.

Учора в КПВВ «Майорське» прикордонники Краматорського загону виявили наркотичну речовину. Громадянин Російської Федерації спробував перемістити через лінію розмежування близько 200 грамів попередньо метамфетаміну. Наркотики він ховав в м’якій іграшці та взутті. Порушника та виявлену речовину передано співробітникам Національної поліції для прийняття правового рішення.

У КПВВ «Новотроїцьке» прикордонним нарядом Донецького загону в ході реалізації оперативної інформації виявлено ознаки часткової підробки паспортних документів у двох громадян України, які прямували з непідконтрольної території. Затриманих порушників передано співробітникам поліції.

Крім того, у КПВВ «Мар’їнка», «Майорське» та на контрольному посту «Мар’їнка», співробітники Держприкордонслужби зафіксували три випадки, коли громадяни України намагалися «вирішити питання» про безперешкодний пропуск через лінію розмежування за грошові винагороди. На свої пропозиції вони отримали від прикордонників категоричні відмови, після чого порушників передано представникам Національної поліції в Донецькій області.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси