Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
15 травня 2017 09:11

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість транспортних засобів:

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 20/170; «Мар’їнка» – 200/100; «Новотроїцьке» – 50/60; «Гнутове» – 50/20.

На цей час усі КПВВ працюють в штатному режимі.

Загалом протягом минулої доби через контрольні пункти в`їзду-виїзду лінію розмежування перетнули 34,1 тисячі осіб та 4,9 тисяч транспортних засобів:

«Майорське» – 8345 осіб та 970 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 8960 осіб та 1630 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 7290 осіб та 1535 транспортних засобів;

«Гнутове» –  3260 осіб та 790 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 6230 осіб.

У КПВВ «Майорське» прикордонним нарядом Краматорського загону в ході реалізації оперативної інформації виявлено ознаки часткової підробки паспортного документа у громадянина України, який прямував до непідконтрольної території. Затриманого порушника передано співробітникам поліції.

Два автомобілі, якими перевозили товари до тимчасово неконтрольованої території з порушеннями, виявили учора прикордонники Донецького та Краматорського загонів. Транспортними засобами намагалися через КПВВ «Гнутове» та «Мар’їнка» незаконно перевезти господарські товари на загальну суму 118,5 тисяч гривень. Водіїв разом з автівками та вантажем передано в ДФС для прийняття правового рішення.

Також учора в КПВВ «Майорське» прикордонним нарядом Краматорського загону за допомогою службового собаки під сидінням водія та під речами на задньому сидінні мікроавтобуса «Рено», який прямував на виїзд до неконтрольованої території під керуванням громадянина України, виявлено 5 прикладів до стрілецької зброї та пластикове ложе до СКС. Наразі громадянина передано співробітникам Національної поліції.

Крім того, на контрольному посту «Мар’їнка» прикордонники Краматорського загону зафіксували випадок, коли громадянин України намагався «вирішити питання» про безперешкодний пропуск через лінію розмежування за грошову винагороду. На свою пропозицію він отримав від прикордонників категоричну відмову, після чого порушника передано представникам Національної поліції в Донецькій області.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси