Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
14 травня 2017 08:41

Минулої доби пасажиро-транспортний потік в районі проведення АТО залишався інтенсивним

Минулої доби пасажиро-транспортний потік в районі проведення АТО залишався інтенсивним.

Всього учора лінію розмежування через контрольні пункти в`їзду-виїзду перетнуло 34 тисячі осіб та майже 5 тисяч транспортних засобів:

«Майорське» – 8135 осіб та 1060 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 8620 осіб та 1530 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 6890 осіб та 1500 транспортних засобів;

«Гнутове» –  3270 осіб та 865 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 7105 осіб.

Сьогодні вранці у КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість  транспортних засобів: «Майорське» – 40/180; «Мар’їнка» – 120/120; «Новотроїцьке» – 60/50; «Гнутове» – 40/20.

Продукти харчування, сільськогосподарський інвентар та аксесуари до комп’ютерної техніки, які намагались переправити на тимчасово неконтрольовану територію зупинили на контрольних пунктах вїзду-виїзду прикордонники Донецького та Краматорського загонів спільно з представниками фіскальної служби.

На КПВВ «Гнутове» прикордонники зупинили автомобіль «Міцубісі». Під час перевірки транспортного засобу оглядова група виявила продукти харчування, які водій, громадянин України мав намір доправити на неконтрольовану територію. Конфіскат вартістю понад 30 тисяч гривень передали представникам фіскальної служби.

Ще дві автівки «Ваз» зупинили на КПВВ «Майорське» прикордонники Краматорського загону. В салоні та багажнику автомобілів наряд вивив сільськогосподарський інвентар, аксесуари до комп’ютерів, мобільні телефони та запасні частини до автомобілів. Виявлені товари загальною вартістю понад 70 тисяч гривень теж вилучили.

Також прикордонники Луганського загону спільно з підрозділом «Фантом» зупинили в районі населеного пункту Трьохізбенка автомобіль «Ваз», яким громадянин України намагався переправити на тимчасово неконтрольовану територію близько 500 кілограмів маку. Конфіскат вартістю понад 40 тисяч гривень передали до фіскальної служби.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси