Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
08 травня 2017 07:35

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість транспортних засобів:

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 30/60; «Мар’їнка» – 50/80; «Новотроїцьке» – 50/0; «Гнутове» – 30/20.

На цей час усі КПВВ працюють в штатному режимі.

Учора фіксувалося певне зменшення пасажиро-транспортного потоку у порівнянні з попередньою добою. Загалом протягом минулої доби через контрольні пункти в`їзду-виїзду лінію розмежування перетнули 24,4 тисячі осіб та 4 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 5640 осіб та 805 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 7145 осіб та 1465 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 4670 осіб та 1100 транспортних засобів;

«Гнутове» –  2475 осіб та 665 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 4475 осіб.

У КПВВ «Новотроїцьке» учора прикордонним нарядом Донецького загону виявлено ознаки часткової підробки паспортного документа у громадянки України, яка прямувала з непідконтрольної території, а також припинено спробу вивозу громадянкою України своєї дитини, громадянина України 2010 року народження, по дорученню, виданому з порушенням встановлених правил. Затриманих порушників передано співробітникам поліції.

Три автомобілі, якими перевозили товари до тимчасово неконтрольованої території з порушеннями, виявили минулої доби прикордонники Краматорського та Донецького загонів. Транспортними засобами громадяни намагалися через КПВВ «Майорське», «Гнутове» та «Новотроїцьке» незаконно перевезти засоби для гоління, стартові пакети мобільного звязку, картки поповнення мобільного рахунку та електроаксесуари на загальну суму майже 233 тисячі гривень. Громадян разом з автівками та вантажем передано в ДФС для прийняття правового рішення.

Також учора, в контрольному пункті в'їзду-виїзду «Мар’їнка» прикордонники Краматорського загону затримали громадянку України, яка пішки прямувала до непідконтрольної території та намагалася через лінію розмежування незаконно перемістити харчові добавки на суму 20 тисяч гривень. Порушницю та виявлений товар передано працівникам ДФС.

Крім того, на контрольному посту «Мар’їнка» співробітники Держприкордонслужби зафіксували випадок, коли громадянин України намагався «вирішити питання» про безперешкодний пропуск через лінію розмежування за грошову винагороду. На свою пропозицію він отримав від прикордонників категоричну відмову, після чого порушника передано представникам Національної поліції в Донецькій області.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси