Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
04 травня 2017 08:37

Учора фіксувалося певне збільшення пасажиро-транспортного потоку у порівнянні з попередньою добою. Загалом протягом минулої доби через контрольні пункти в`їзду-виїзду лінію розмежування перетнули 29,5 тисяч осіб та 4,5 тисяч транспортних засобів:

В контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 100/100; «Мар’їнка» – 180/160; «Новотроїцьке» – 40/60; «Гнутове» – 50/40.

На цей час усі КПВВ працюють в штатному режимі.

Учора фіксувалося певне збільшення пасажиро-транспортного потоку у порівнянні з попередньою добою. Загалом протягом минулої доби через контрольні пункти в`їзду-виїзду лінію розмежування перетнули 29,5 тисяч осіб та 4,5 тисяч транспортних засобів:

«Майорське» – 6625 осіб та 870 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 7225 осіб та 1460 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 5725 осіб та 1260 транспортних засобів;

«Гнутове» –  3725 осіб та 905 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 6190 осіб.

У КПВВ «Станиця Луганська» та «Новотроїцьке» прикордонними нарядами Луганського та Донецького загонів учора виявлено ознаки часткової підробки паспортних документів у двох громадян України, які прямували з непідконтрольної території. Затриманих порушників передано співробітникам поліції.

Також учора, в контрольних пунктах в`їзду-виїзду «Майорське» та «Новотроїцьке», як на виїзд до неконтрольованої території, так і на вхід з неї, прикордонниками Краматорського та Донецького загонів двічі було виявлено товари, які переміщали через лінію розмежування з порушеннями.  В одному випадку в транспортному засобі виявлено партію пестицидів на суму більше 5 тисяч гривень, в іншому – в особистих речах нашого співвітчизника виявлено складові навігаційного обладнання. Порушників та виявлений товар передано співробітникам Національної поліції для прийняття правового рішення.

Крім того, в КПВВ «Мар’їнка» співробітники Держприкордонслужби зафіксували два випадки, коли громадяни України намагалися «вирішити питання» про безперешкодний пропуск через лінію розмежування за грошові винагороди у розмірі 200 та 300 гривень. На свої пропозиції вони отримали від прикордонників категоричні відмови, після чого порушників передано представникам Національної поліції в Донецькій області.

Через КПВВ «Новотроїцьке» на виїзд до неконтрольованої території прослідували 13 вантажних автомобілів  від Міжнародного Комітету Червоного Хреста. Транспортні засоби перевозили для жителів Донецької області продуктові набори, будівельні матеріали, а також медичні препарати загальною вагою 236 тонн.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси