(ВІДЕО) Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
12 квiтня 2017 08:50

У ході про проведення поглибленого огляду автомобіля прикордонний наряд в подвійній стінці кузова автівки виявив майже 2,6 тисяч пачок сигарет на загальну суму 40 тисяч гривень.

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів: «Майорське» – 30/120; «Мар’їнка» – 200/130; «Новотроїцьке» – 40/50; «Гнутове» – 40/50.

На цей час усі КПВВ працюють в штатному режимі.

Пасажиро-транспортний потік в усіх контрольних пунктах в`їзду-виїзду залишався високим, спостерігалося його збільшення в порівнянні з попередньою добою. Загалом через КПВВ прослідувало 35 тисяч осіб та 4,9 тисяч транспортних засобів:

«Майорське» – 8360 осіб та 1035 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 7830 осіб та 1405 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 7035 осіб та 1435 транспортних засобів;

«Гнутове» –  4295 осіб та 995 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 7370 осіб.

Учора, під час оформлення автомобіля «Газель», на якому громадянин України прямував з непідконтрольної території через КПВВ «Мар’їнка», спрацював службовий собака. У ході про проведення поглибленого огляду автомобіля прикордонний наряд в подвійній стінці кузова автівки виявив майже 2,6 тисяч пачок сигарет на загальну суму 40 тисяч гривень. Порушника та виявлені тютюнові вироби передано співробітникам ДФС.

Також, минулої доби у КПВВ «Новотроїцьке» прикордонним нарядом Донецького загону в ході реалізації оперативної інформації виявлено ознаки часткової підробки паспортного документа у громадянина України, який прямував до непідконтрольної території. Затриманого порушника передано співробітникам поліції.

Три автомобілі, якими перевозили товари до тимчасово неконтрольованої території з порушеннями, виявили учора прикордонники Краматорського та Донецького загонів. Транспортними засобами громадяни намагалися через КПВВ «Майорське» та  «Новотроїцьке» незаконно перевезти кошти, каву, господарчі товари, автозапчастини, одяг, 100 кілограмів м’яса та сигарети на загальну суму 34,5 тисячі гривень. Громадян разом з автівками та вантажем передано в ДФС для прийняття правового рішення.

Крім того, учора в КПВВ «Мар’їнка» військовослужбовці Держприкордонслужби зупинили громадянина України, який прямував до неконтрольованої території у пішому порядку, та виявили у нього 155 колекційних монет на загальну суму 15 тисяч гривень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси