Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
27 лютого 2017 08:21

Протягом минулої доби через контрольні пункти в`їзду-виїзду лінію розмежування загалом перетнули 22,3 тисячі осіб та 3,7 тисяч транспортних засобів:

В контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 100/80; «Мар’їнка» – 250/100; «Новотроїцьке» – 10/0; «Гнутове» – 120/30.

В даний час усі КПВВ працюють в штатному режимі.

Протягом минулої доби через контрольні пункти в`їзду-виїзду лінію розмежування загалом перетнули 22,3 тисячі осіб та 3,7 тисяч транспортних засобів:

«Майорське» – 5705 осіб та 815 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 5900 осіб та 1040 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 4540 осіб та 1130 транспортних засобів;

«Гнутове» –  2630 осіб та 680 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 3560 осіб.

В КПВВ «Новотроїцьке» прикордонним нарядом Донецького загону в ході реалізації оперативної інформації виявлено ознаки підробки паспортного документу у громадянки України, яка прямувала з непідконтрольної території. Затриману порушницю передано співробітникам поліції.

Три автомобілі, які перевозили товари до тимчасово неконтрольованої території з порушеннями, виявили учора прикордонники Краматорського та Донецького загонів. Транспортними засобами громадяни намагалися через КПВВ «Майорське» та «Новотроїцьке» незаконно перевезти мобільні телефони, планшети, оргтехніку, модульні  реле для зварювальних апаратів та одяг на загальну суму майже 60 тисяч гривень. Громадян разом з автівками та вантажем передано в ДФС для прийняття правового рішення.

Крім того, в контрольному пункті в’їзду-виїзду «Мар’їнка» співробітники Держприкордонслужби зафіксували випадок, коли громадянин України намагався «вирішити питання» про безперешкодний пропуск через лінію розмежування за грошову винагороду у розмірі 500 гривень. На свою пропозицію він отримав від прикордонників категоричну відмову, після чого порушника передано представникам Національної поліції в Донецькій області

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси